C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

Samsung Gear VR te huur.

NieuwsPosted by Henri 20 Nov, 2015 11:33AM
C360 heeft een aantal Samsung Gear VR 's beschikbaar voor de verhuur. Bedrijven die bijvoorbeeld hun event of locattie (al dan niet door C360 vastgelegd) willen tonen op een beurs of tijdens een andere gelegenheid kunnen nu deze huren. C360 kan er dan tevens voor zorgen dat de presentatie optimaal voorbereid wordt voor een soepele demo-ervaring. Ook is het mogelijk een mini stand erbij te huren met info schermen en een naar wens te kleuren info bord.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.