C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

Virtual Reality met Cardboard en Oculus.

NieuwsPosted by Henri 22 Jan, 2015 08:13PM
Een totaal nieuwe manier van het beleven en bekijken van Interactieve Panorama's kan tegenwoordig o.a. met de Google Cardboard, Samsung Gear VR en Oculus Rift.

Door eenvoudigweg een eigen smartphone in headset te plaatsen en via de browser of een app de panorama's weer te geven heb je het ineens over een geheel nieuwe beleving! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Heeft u al een dergelijke VR-Headset open dan eens de volgende url: vr.c360.nl en bekijk een 20-tal panorama's, kijk steeds recht naar beneden voor een volgend beeld!
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.