C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

Vogelhospitaal Naarden op GBV

Google Business ViewPosted by Henri 20 Nov, 2014 02:46PM
Breng een virtueel bezoek aan het Vogelhospitaal Naarden.

Vanaf november 2014 is het Vogelhospitaal Naarden 24 uur per dag online te bezoeken. Via Google Maps kan men met behulp van Streetview technologie virtueel rondlopen door het complex. Bezoek de ruimte waar de vogels binnen gebracht worden, de operatie en herstel ruimte en bekijk de vele volières waar bijna herstelde vogels zitten. Zoek op Google Maps het Vogelhospitaal of gebruik dit webadres: http://goo.gl/6XSG3K. De rondleiding is te zien op uw computer maar ook op smartphones en tablets!Sinds 1957 bevindt het Vogelhospitaal zich in Naarden, waarvan de laatste 35 jaar aan de Burgemeester Jur. Visserlaan 1. Hier worden wilde vogels, die niet meer op eigen vleugels verder kunnen, opgevangen en gerevalideerd. En met succes! Ongeveer 60% van de ‘patiënten’ kan weer in de natuur worden vrijgelaten. Het Vogelhospitaal is door Vogelbescherming Nederland en door het ministerie van LNV erkend.

Henri Smeets van C360.NL heeft deze locatie vastgelegd binnen het Google Business View programma (GBV) dat sinds 2012 in Nederland rondleidingen biedt binnen bedrijven op basis van Streetview technologie. Dit idee ontstond bij een van de bijeenkomsten van het Platform Maatschappelijk Ondernemen Naarden-Bussum.

Het voorstel is nu dat elk commercieel bedrijf in deze regio dat een GBV rondleiding laat maken door C360 een maatschappelijke onderneming mag aanwijzen welke dan kosteloos vastgelegd zal worden. Zo wordt het GBV programma ook bereikbaar voor organisaties die normaal gesproken er het budget niet voor zouden hebben. Neem contact op met henri@c360.nl voor de voorwaarden.


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Henri 18 Feb, 2015 05:19PM

Hi Gumir, click on the View in Google Maps link, top left below the title. In the following window there should be a gear-icon to click and get an embed code. Good luck!

Posted by Gumir J 20 Jan, 2015 04:47PM

Hi, how can I get this embed code for site from photospheres Google Maps View? Thanks in advance