C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

Niki de Saint Phalle

ArchitecturePosted by Henri 29 Oct, 2014 10:55PM
Niki de Saint Phalle zou vandaag 84 jaar geworden zijn, Google eerde haar vandaag met hun logo opgebouwd uit haar werken.Ik heb een paar jaar geleden de eer gehad een van haar wonderlijke werken te mogen vastleggen.De Dragon, een kinder 'speelhuis' in de tuin van een Belgische kunstenaar. Twee verdiepingen hoog met een tong als glijbaan, in de staart een 'geheime' tunnel en kleurrijk gedecoreerd door Niki.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.