C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

Loop rond door de Amsterdam RAI

BeurzenPosted by Henri 27 Feb, 2014 11:02PM
De grootste virtuele rondleiding van het Google Bedrijfsfoto's project tot dusver. Loop rond door alle hallen, zalen, gangen en restaurants van de RAI in Amsterdam. Een enorme klus zowel qua omvang als ook logistiek. 196 Panorama's tonen alle aspecten van dit bijzondere complex, voor iedereen die een kijkje wilt nemen! Neem gerust een kijkje in de indrukwekkende Europahal, het Auditorium, een restaurant, of een van de vele zalen.
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.