C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

BankGiro Loterij Concerten

EventsPosted by Henri 10 Sep, 2013 04:44PM
Drie dagen, vijf concerten, 50 GB aan pixels verwerkt tot 5 Interactieve Taggable Panorama's. Elke dag stond ik op het podium, ná een optreden van Racoon, vóór Iris Hond en met Albert Verlinde die ondertussen het publiek uitlegde waarom er een fotograaf 2 minuten lang op het podium stond te fotograferen.
Het resultaat is te vinden op de facebook pagina van de BankGiro Loterij waar naar de 5 panorama's waarin bezoekers zichzelf kunnen taggen met hun facebook profiel, twitter of m.b.v. hun email. Zie hier bijvoorbeeld het panorama van Concert nummer 3.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.