C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

moooi in Milaan 2013

EventsPosted by Henri 11 Apr, 2013 12:56PM
De indrukwekkende aanwezigheid van moooi tijdens de 'Salone del Mobile 2013' in Milaan. C360.NL heeft net als vorig jaar ervoor gezorgd dat ook zij die niet naar Milaan kunnen komen wel kunnen genieten van de prachtige opstellingen die moooi aan de Via Savona in het Tortona district. De inrichting toont vrijwel het hele assortiment van moooi, de grote foto-panelen die als scheidingswanden dienen tussen de scenes zijn het werk van Erwin Olaf.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.