C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

TEDxAmsterdam

ConferencesPosted by Henri 27 Nov, 2011 12:37AM
Of zal ik zeggen TAGxAmsterdam. Een opname in de Staddschouwburg van het publiek, geschoten vanuit de "SpeakersSpot" waarin het publiek zichzelf kan taggen mbv hun facebook profiel! Klik hier of op de onderstaande foto om het panorama op de TEDxAmsterdam site te bekijken.  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by dimitris 27 Jun, 2012 05:01PM

hi henri,i would like to ask what lense do you use for this panorama