C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

Tagging!

NewsPosted by Henri 20 Oct, 2011 04:08PM
Met enige trots presenteert C360 de mogelijkheid van 'taggen' in een Interactief Panorama. Mensen die in de foto staan kunnen zichzelf taggen met behulp van hun Facebook profiel en zo het panorama delen met hun volgers. Kijk eens rond in Pakhuis de Zwijger en zie wie zichzelf reeds getagd heeft.

Na ruim een week heeft c.a. 20% van de aanwezigen zichzelf getagd. Een heel mooi begin!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.