C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

Bezoek C360 op event 11!

NewsPosted by Henri 16 Mar, 2011 11:14PM
Bezoek C360 tijdens event 11 op het themaplein Digital op 30-31 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Al uw vragen mbt 360 graden opnames zullen beantwoord worden, we bekijken uw wensen en zullen een aansluitende oplossing voor u presenteren.

Twee dagen lang presenteert event 11 het beste op gebied van catering, decoratie, organisatie, entertainment, locaties en andere faciliteiten voor de eventbranche in een concept dat tot de verbeelding spreekt.De beurs is inmiddels weer voorbij. Dank aan allen die langskwamen voor een demonstratie, gesprek of de flyers!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.