C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

WinterMagic Amsterdam

EventsPosted by Henri 16 Dec, 2010 02:27PM
De Magere Brug wordt vanaf 2010 ieder jaar versierd met de speciale WinterMagic Amsterdam kerstverlichting. Amsterdamse rondvaart- en salonboten (ca. 30 schepen) kwamen op de eerste vrijdag na Sint Nicolaas samen bij de Magere Brug. Daar werd tijdens een officiële handeling de speciaal voor de Magere Brug ontworpen kerstverlichting ontstoken. Op dat moment ontstaken ook alle aanwezigen boten hun speciale kerstverlichting. Kijk rond op de Amstel bij de Magere Brug en Carré.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.