C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

Panorama's offline op een iPad

NewsPosted by Info 16 Dec, 2010 01:32PM
Eenvoudig altijd een 360 graden tour van uw (evenementen)lokatie op zak hebben is nu mogelijk! Wij leveren de Interactieve Panorama's ook aan voor offline weergave, geschikt voor de iPad maar ook voor de iPhone en iPod Touch.
Zo kunt u de panorama's niet alleen op uw site tonen maar ook daar waar u geen internet heeft, u pakt eenvoudigweg uw iPad of iPhone erbij en toont geïnteresseerden uw lokatie, ideaal bij netwerkevents!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.