C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

Panorama's op je iPhone/iPad

NewsPosted by Info 16 Dec, 2010 12:41PM
Sinds kort is het niet meer nodig om een viewer-app te downloaden om Interactieve Panorama's op de iPhone, iPod Touch en ook de iPad te bekijken. Het kan nu direct in de Safari browser op die toestellen!
Bekijk een voorbeeld door de volgende URL in Safari op de iPhone iPod Touch of iPad in te voeren: www.c360.nl/1001/

Je kan ook onderstaande QR code scannen als je een QR-Reader op je iPhone hebt (zoek ik de app store, er zijn er velen, ook gratis)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.