C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

Apple Store Den Haag

NieuwsPosted by Henri 09 Aug, 2014 10:01PM
Op 9 augustus werd de derde officiële Apple Store in Nederland geopend. Zoals men inmiddels gewend is van deze openingen gaat dat gepaard met veel 'bombarie'. Er waren circa 1000 mensen op de opening af gekomen om als eerste de store te kunnen bezoeken en een t-shirt te mogen ontvangen. Bekijk deze opening in drie panorama's en proef de sfeer van dit evenement.
Ter vergelijking kunt u ook nog de opening van de Apple Store in Amsterdam van 3 maart 2012 terugkijken, daar was het 'een tikje' drukker.

  • Comments(0)//www.c360.nl/#post77