C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

Kom je ook? by Mediamatic

EventsPosted by Info 16 Dec, 2010 01:58PM
Terwijl het buiten een sombere bedoening was, bruiste het in een bomvolle Brakke Grond van de energie. Meer dan driehonderd mensen hadden sneeuw en regen getrotseerd om mee te denken over innovatie van de culturele sector. In zijn openings keynote zette Nalden meteen de toon, door scherp te illustreren hoe mobiel jongeren inmiddels zijn. Bekijk de zaal met publiek in 360 graden.

  • Comments(0)//www.c360.nl/#post27