C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

iPad Event van iCentre

EventsPosted by Info 16 Dec, 2010 01:35PM
In het Trouw gebouw hield iCentre het First iPad Event, lezingen en het bespreken van alles wat er mogelijk is met dit nieuwe apparaat! Zie hier een lege zaal, en hier dezelfde zaal maar dan gevuld met sprekers en toeschouwers luisteren naar Erwin en Jonathan van Bright. Vrijdag zal er nog een panorama volgen en een reeks foto's van na de lezingen.
De panorama's zijn natuurlijk ook op de iPad en iPhone te bekijken, gebruik dan deze links: lege zaal en de volle zaal!

  • Comments(0)//www.c360.nl/#post24