C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

PICNIC10

EventsPosted by Info 16 Dec, 2010 01:30PM
PICNIC10 vond dit jaar weer plaats in de Westergasfabriek met ruim 100 gastsprekers! Bekijk het festival in 10 panorama's zoals die van Jeff Jarvis maar ook een van de HOT100 bij Virtueel Platform in een getagd panorama, beweeg over de deelnemers om hun naam te zien en klik voor hun site!
Deel het Hot100 Panorama in Facebook of deel een van de volgende panorama's: PICNIC Club in de Gashouder, de Break op het buitenterrein, Jeff Jarvis in de Lectureroom, een sessie in de Yurt van de Waag Society, de Designthinkers over Vodafone, de Green Challenge winnaars, lezing over European Journalism of de winnaar van de Vodafone Mobile Clicks.

  • Comments(0)//www.c360.nl/#post19