C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

Stedelijk Museum Amsterdam

ArchitecturePosted by Info 16 Dec, 2010 01:28PM
Bekijk de gerestaureerde ruimtes leeg, vlak voor de huidige tentoonstelling, The Temporary Stedelijk, geïnstalleerd werd. Vanuit de entree kunt u klikken op een hotspot boven aan de trap en zo verder langs de Erezaal, een hoekzaal en de omloop boven. Klik hier of op onderstaande afbeelding ("little planet" weergave hoekzaal) om het museum te bekijken! Navigeer mbv hotspots, de eerste vindt u boven aan de trap.


  • Comments(0)//www.c360.nl/#post18