C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

AutoRAI 2011

ExhibitionsPosted by Info 18 Apr, 2011 08:43PM
De AutoRAI is weer terug van weggeweest. Na een uitgeklede 2007 editie hebben alle merken nu weer een eigen stand en die stands zien er goed uit. C360 legde o.a. de stands van Audi, Hyundai, Mazda en Porsche vast in 360 graden (klik op de namen om de stands te bekijken). Bekijk ook een overzicht in Hal 1 met de Ford, Kia en Autovisie stand en een opname van het Buitenpark.

Veel standhouders zetten de panorama's onder meer in op hun facebook wall

Porsche gebruikte ook een uitsnede in hun homepage!

Hyundai maakt zeer breed gebruik van facebook, bezoekers van de stand worden uitgenodigd hun favoriete model te 'sharen' op hun facebook wall. Ook gebruikt Hyundai QR codes om meer info over de modellen op je telefoon te voorschijn te 'toveren'.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.