C360 Interactive Panoramas - Google Business View

C360 Interactive Panoramas - Google Business View

Het gevoel van 'er zijn'.

Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Publiceer de panorama's op uw site, op uw Facebook timeline, ze zijn ook eenvoudig 'mee te nemen' op uw tablet of smartphone en natuurlijk op de vele beschikbare VR-Headsets van onder meer Oculus en Google.

Google StreetView;
De high-end 360˚ foto's van C360 zijn ook geschikt voor 'Google Mijn Bedrijf', leg uw bedrijf vast op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.

Neem contact op voor prijsinfo of een offerte.

SS Rotterdam

ExhibitionsPosted by Info 16 Dec, 2010 12:48PM
Voormalig StoomSchip van de Holland Amerika Lijn, De Rotterdam doet tegenwoordig dienst als evenementenlocatie, restaurant maar vooral als bezienswaardigheid! Voor On board On Shore maakte C360 achttien panorama's om de zalen, restaurants, lounges en bars in volle glorie in beeld te brengen! Bekijk hier de interactieve panorama's of klik op onderstaande afbeelding!

  • Comments(0)//www.c360.nl/#post16